Rijschool Best

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Nuenen

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Nuenen bieden we iedere student de beste begeleiding als mogelijk. Het volgen van rijlessen doe je meestal maar een keer in je leven dus we willen jou de best mogelijke begeleiding bieden gedurende dit traject.  We bieden leerzame rijlessen op een prettige en professionele manier om de beste bestuurder van je te maken.

rijschool nuenen

Haal je rijbewijs in Nuenen

Met onze persoonlijke en professionele instructeurs en onze kwalitatieve lessen tegen de scherpste prijzen zijn wij de meest geliefde rijschool van Nuenen. We zijn hier voor jou. Zodat jij die felbegeerde roze pas krijgt! Onze slogan spreekt voor zich: “Steering you in the right direction.”

Als jij op zoek bent naar de geschikte rijschool dan zijn wij de rijschool voor jou. Rijschool Nuenen biedt betaalbare lessen met een hoge klanttevredenheid. Onze instructeurs hebben veel ervaring met het opleiden van zowel Nederlandse als internationale studenten. Mocht je opzoek zijn naar een Engelstalige rijschool bij jou in de buurt aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Rijscholen in Nuenen

Nuenen en omgeving kent verschillende rijscholen. Mocht je op zoek zijn naar een rijschool dan zul je merken dat er keuze genoeg is. Rijschool Nuenen onderscheidt zich niet alleen met kwalitatieve lessen, we zijn ook nog eens erg flexibel. Zo is het op ieder moment mogelijk rijles bij ons te volgen; doordeweeks, in de avonden of in het weekend? Allemaal geen probleem!

Wij vinden onszelf de beste rijschool van Nuenen. We hebben een bovengemiddelde klanttevredenheid, flexibele lestijden en ervaren instructeurs. Maar we willen jou graag overtuigen!

Daarom bieden wij een intake aan. Zo kun je zelf beslissen of wij een match zijn. Om deze intake te claimen, klik je op de onderstaande knop!

Vraag een intake aan
autorijschool nuenen

Volg een intake bij rijschool Nuenen

Maak kennis met onze rijschool middels een intake tegen een gereduceerd tarief. Leer onze instructeurs, de auto en onze manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

rijles nuenen

Rijles op maat

We bieden verschillende pakketten om iedereen tevreden te kunnen stellen. Bij Rijschool Nuenen krijg je kwalitatieve lessen, allemaal tegen de best mogelijke prijs. Zo is het mogelijk losse lessen te nemen, standaard pakketten, een opfriscursus of een spoedcursus. Alles is mogelijk.

Tijdens de intake geven we je een indicatie van hoeveel lessen wij denken dat je nodig hebt om je rijexamen bij de eerste poging te behalen. Met deze verwachting kunnen we een aanname maken van je totale kosten.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

Faalangst-examen

Zoals zojuist beschreven is het dus ook mogelijk een faalangst-examen af te nemen bij Rijschool Nuenen. Maar wanneer volg je zo’n examen? Je kunt kiezen voor een faalangst-examen wanneer je extreem nerveus bent of wanneer je het moeilijk vindt te presteren onder druk.

Wat zijn de verschillen tussen een regulier oefenexamen en een faalangstexamen? Bij een regulier praktijkexamen word je op dezelfde manier beoordeeld als een faalangstexamen, maar in minder tijd. Bij een faalangstexamen krijg je dus meer tijd voor het regulier examen. Je hebt 1 uur en 20 minuten om de examenrit van 35 minuten af te leggen. Deze tijd kun je opvullen met een of meerdere pauzes wanneer je je zenuwachtig voelt. Meer info over faalangst is te vinden op de website van het CBR.

Neem contact met ons op
rijbewijs nuenen

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Best? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

rijles nuenen

Rijden in Nuenen

Nuenen is een plaats en gemeente binnen de provincie Noord-Brabant. Dorpen in de buurt waar wij ook lesgeven zijn Uden, Schijndel en Oirschot. Door de verschillen tussen wijken, steden en dorpen zijn er verschillende verkeerssituaties te ontdekken in de buurt. Dit willen we je ook allemaal laten zien en laten oefenen. Hiermee ben je zo voorbereid mogelijk voor je rijexamen.

Rijd veilig en snel weg bij Rijschool Nuenen!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: