Rijschool Best

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Oirschot

Steering you in the right direction.

Rijschool Oirschot heeft zijn prioriteit bij elke student liggen. Bij bieden betaalbare lessen aan die op een professionele en persoonlijke wijze jou opwerken tot een bekwame automobilist. Onze rij instructeurs staan klaar om jou alle kneepjes van het vak te leren. Je rijbewijs halen doe je maar een keer, daarom doen wij ons best om jou daar zo goed mogelijk mee te begeleiden.

Rijschool Oirschot

Waarom kiezen voor Rijschool Oirschot

Bij Rijschool Oirschot willen we dat jij je felbegeerde rijbewijs binnen haalt! Vanaf de eerste proefles bereiden we je voor op wat komen gaat. Onze ervaren rijinstructeurs toveren jou om tot een bekwame automobilist. Onze slogan luidt dan ook: “Steering you in the right direction”.

Heb je al ervaring met auto rijden maar heb je al meerdere jaren niet gereden? Kies dan voor onze opfriscursus en krijg weer vertrouwen achter het stuur. Heb je weinig tijd of ben je enkel beschikbaar na je werk? Geen probleem! Je kunt onze rijlessen gemakkelijk in de avonden of in weekenden volgen. Geen verborgen kosten, gewoon transparante betaalbare lessen bij Rijschool Oirschot.

Rijlessen in Oirschot

Wanneer je begint met rijlessen staan je een hoop nieuwe vaardigheden te wachten. Om uit te bloeien tot een ervaren en bekwame automobilist heb je professionele begeleiding nodig. Wij zijn als rijschool gefocust op de groei van onze studenten, daarom bieden wij elke student een individuele rijinstructeur aan die jou van A tot Z zal begeleiden.

Er valt te kiezen uit enorm veel rijscholen. Rijschool Oirschot heeft echter een bovengemiddeld slagingspercentage. Hiernaast bieden we gratis proeflessen aan. Hiermee kun jij zelf aanvoelen of onze rijschool bij jou past.

Rijschool Oirschot bied betaalbare rijlessen aan in de omgeving van Best, Nistelrode, Eindhoven en Den Bosch. Wij bereiden je zo goed als mogelijk voor op jouw rijexamen. Geïnteresseerd? Vraag dan een proefles aan via onderstaande knop.

Vraag een proefles aan
Oirschot rijles
Rijschool Brabant

Rijscholen nabij Oirschot

Oirschot kent vele rijscholen en idem dito leerlingen. De keuze uit alle rijscholen kan overweldigend zijn. Uiteraard vinden wij ons de beste, maar om dit te bewijzen bieden wij gratis proeflessen aan.

Wanneer je alle opties overweegt raden wij aan niet meteen voor de goedkoopste te kiezen. Wanneer je begint met rijlessen is het erg belangrijk dat je een klik hebt met je rijinstructeur. Jullie zullen namelijk veel tijd samen spenderen en hij/zij zal jou in een bekwame automobilist opleiden.

Neem contact met ons op

Spoedcursus rijbewijs Oirschot

Wanneer reguliere lessen niet snel genoeg gaan is onze spoedcursus perfect voor jou! Deze cursus garandeert dat jij je rijbewijs binnen 10 dagen behaalt. Er zijn wel twee vereisten. Ten eerste dien je in het bezit te zijn van je theorie-examen certificaat. Ten tweede dien je in bezit te zijn van een gezondheidsverklaring. Als je beide in het bezit hebt kunnen we een datum prikken voor je rijexamen.

Heb je weinig tijd of kun je alleen rijlessen in avonduren? Geen enkel probleem! Onze rijinstructeurs rijden gedurende weekenden en avonden zonder bijkomende kosten. Transparante en betaalbare lessen, dat is waar Rijschool Oirschot voor staat!

Rijschool in Oirschot

Volg een gratis proefles bij Rijschool Oirschot

Maak kennis met onze rijschool met behulp van een gratis proefles. Leer onze instructeurs, de lesauto en manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Hieronder een overzicht van de prijzen en pakketten van onze rijschool. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een passende oplossing krijgt daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan. Je kunt de pakketten met elkaar combineren en jouw ideale vorm zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les. In termijnen betalen is ook mogelijk .

Mocht je versneld je rijlessen willen volgen? Je kunt binnen één maand je rijbewijs bij ons halen door middel van een spoedcursus. Hierbij hanteren wij een meerprijs van € 199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en Professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU €0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 420,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 817,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1567,-

NU €1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
Driving School Oirschot

Rijden in Oirschot

Oirschot is een stad gelegen in de gelijknamige gemeente tussen Tilburg en Eindhoven. Door zijn centrale ligging bieden onze rijinstructeurs hun expertise ook aan in nabije steden en dorpen.

Rijschool Oirschot bevind zich in de buurt van vele snelwegen, waardoor het heel toegankelijk is. Hiernaast maakt dit het ook mogelijk om op veel verschillende wegen te oefenen. Wij toveren jou om tot een ervaren en bekwame automobilist!

Oirschot ligt ook in de buurt van een aantal hogescholen en universiteiten. Daarom bieden wij onze lessen zo flexibel mogelijk aan. Zo kun jij gemakkelijk rijlessen in weekenden en avonden. Zelfs rijlessen tussen twee schoollessen in is mogelijk!

Hopelijk zien we je snel bij Rijschool Oirschot!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: