Rijschool Best

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Boxtel

Steering you in the right direction.

Rijschool Boxtel is een rijschool gespecialiseerd in persoonlijke begeleidende rijlessen in de buurt van Boxtel. Wij zijn als rijschool gefocust op het succes van onze studenten en begeleiden elk van hen persoonlijk en individueel. Dit doen we door elke rijles student te koppelen aan een persoonlijke begeleider. Je rijbewijs halen doe je maar een keer, wij proberen je daarom zo goed mogelijk te begeleiden.

Rij instructies Boxtel

Waarom Rijschool Boxtel

Wanneer je begint met rijlessen zul je ontelbare nieuwe vaardigheden leren. Om daarnaast een bekwame en zelfverzekerde automobilist te worden is een professionele instructeur geen overbodige luxe. Wij zijn als rijschool gefocust op jouw succes, daarom bied Rijschool Boxtel iedere leerling een individuele rijinstructeur aan die je persoonlijk zal begeleiden.

Uiteraard zijn er vele rijscholen om uit te kiezen. Rijschool Boxtel stijgt daar echter bovenuit met zijn hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Om dit te bewijzen bieden we gratis proeflessen aan. Hierdoor kun je zelf bepalen of Rijschool Boxtel bij jou past.

Rijschool Boxtel voorziet al jaren betaalbare en professionele rijlessen nabij Boxtel, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk. We begeleiden je graag van A tot Z. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Rijles volgen in Boxtel

Onze slogan luid als volgt: “Steering you in the right direction”. Wij geloven ook echt dat Rijschool Boxtel jouw de juiste kant op stuurt. Samen zorgen we ervoor dat ook jij je rijbewijs zult behalen. Dit doen we met rijlessen op maat. Na je eerste proefles weet je precies wat je te wachten staat en zorgen we er samen voor dat je een bekwame en ervaren automobilist wordt.

Wil jij je rijles sneller dan normaal behalen? Kies dan voor onze spoedcursus. Dit is de perfecte manier om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te behalen. Ook als je enkel beschikbaar bent in avonduren of weekenden weten wij ons aan te passen. Wij rijden 24/7 en rekenen daar geen extra kosten voor. Transparante en betaalbare rijlessen, dat is waar Rijschool Boxtel voor staat!

Vraag een proefles aan
Rijden in Boxtel
Rijscholen Boxtel

Rijscholen nabij Boxtel

De gemeente Boxtel kent ruim 30.000 inwoners, waardoor er een hoop studenten en rijscholen op de markt zijn. Wij raden aan om niet meteen voor de eerste beste goedkope optie te kiezen. Je gaat veel tijd spenderen met je rijinstructeur, dus het is belangrijk dat je goed onderzoekt welke bij jou past.

Rijschool Boxtel is een uitermate goede keuze om betaalbaar je rijbewijs te behalen. Om dit te bewijzen bieden we een gratis proefles aan. Hiermee kom je er zelf achter of onze rijschool bij jou past.

Versneld rijbewijs halen Boxtel

Onze betaalbare spoedcursus garandeert dat jij je rijbewijs zult behalen in 10 dagen. Perfect voor wanneer je snel de weg op wilt.

Om in aanmerking te komen voor onze spoedcursus dien je in bezit te zijn van je theorie-examen certificaat. Tevens dien je je aan te melden voor een gezondheidskeuring waarnaar je daar ook een certificaat zult ontvangen. Hierna plannen we de datum voor je rijexamen en zullen we elke les daarna toe werkend agenderen.

Neem contact met ons op
Rijscholen Boxtel

Volg een proefles aan bij Rijschool Boxtel

Maak kennis met onze rijschool met behulp van een gratis proefles. Leer onze instructeurs, de lesauto en manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Hieronder een overzicht van de prijzen en pakketten van onze rijschool. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een passende oplossing krijgt daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan. Je kunt de pakketten met elkaar combineren en jouw ideale vorm zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les. In termijnen betalen is ook mogelijk .

Mocht je versneld je rijlessen willen volgen? Je kunt binnen één maand je rijbewijs bij ons halen door middel van een spoedcursus. Hierbij hanteren wij een meerprijs van € 199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en Professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU €0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 420,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 817,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1567,-

NU €1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
Rijlesauto

Rijden in Boxtel

Boxtel is een gemeente in Noord-Brabant naast de gemeente Best. Het is gelegen aan de rivier de Dommel ligt in het midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Dit maakt dat er diverse wijken en wegen binnen deze gemeenten beschikbaar zijn, waardoor het mogelijk wordt op veel verschillende locaties jouw rijervaring op te doen.

Ben jij klaar om je rijbewijs te halen in Boxtel? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: