Rijschool Best

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Nistelrode

Steering you in the right direction.

Rijschool Nistelrode is de juiste rijschool om jou dichter bij je rijbewijs te brengen. We zijn gevestigd in Nistelrode en vinden het enorm belangrijk om altijd oog op onze studenten te houden. Wij zorgen ervoor dat elke student professioneel en persoonlijk opgeleid wordt. Dit doen we door elke student te koppelen aan een individuele rijinstructeur die hem/haar gedurende het hele leertraject zal ondersteunen. Je haalt je rijbewijs maar een keer, wij zorgen ervoor dat dit door persoonlijke rijlessen goed gebeurt.

Rijschool Nistelrode

Waarom kiezen voor Rijschool Nistelrode

Als je begint met rijlessen begin je een hele nieuwe periode in je leven. Je moet veel nieuwe dingen leren om een ervaren automobilist te worden. Wij beloven deze nieuwe vaardigheden duidelijk en persoonlijk aan te leren. Onze rijinstructeurs focussen op jouw groei. Mede daarvoor zorgt Rijschool Nistelrode ervoor dat elke student een persoonlijke rijinstructeur krijgt die past bij zijn/haar niveau. Wij zorgen ervoor dat jij een capabele automobilist wordt.

Wij geloven dat het erg belangrijk is dat je een rijschool kiest die bij je niveau past. Er valt uit velen te kiezen en wij willen je helpen de juiste keuze te maken. Daarom bieden wij een intake aan. We hopen je hiermee te helpen een keuze te maken die bij je past.

Rijschool Nistelrode heeft een hoog slagingspercentage en verzorgt betaalbare rijlessen nabij Nistelrode, Tilburg, Waalwijk, Breda en Hilvarenbeek.

Rijlessen in Nistelrode

Onze slogan luidt: “Steering you in the right direction”. Rijschool Nistelrode staat klaar om jou de juiste richting in te sturen, de richting van je rijbewijs. Wanneer je je eerste intake hebt gehad zullen we de stand van zaken met je bespreken. We zullen op maat gemaakte lessen voorbereiden en er samen voor zorgen dat je een ervaren automobilist wordt.

Ben je enkel beschikbaar voor rijlessen in de avonden of tijdens het weekend? Dan passen wij ons aan! Rijschool Nistelrode verzorgt de gehele week rijlessen zonder verborgen kosten. Kijk zelf of wij bij jou passen met onze intake.

Vraag een intake aan
Rijschool Nistelrode
Rijschool Nistelrode

Rijscholen nabij Nistelrode

Nistelrode en omstreken kennen meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen. Wij zouden je willen adviseren niet voor de goedkoopste optie te gaan. Je zult veel tijd spenderen met je rijinstructeur, je kunt maar beter zorgen dat jullie ook een goede klik hebben. Wij hebben volledig vertrouwen in de kwaliteiten van onze instructeurs. Wil je zelf ervaren hoe onze bekwame rijinstructeurs rijlessen verzorgen? Meld je dan aan voor onze intake.

Spoedcursus rijbewijs Nistelrode

Wil jij zo snel mogelijk de weg op? Dan is onze spoedcursus wellicht perfect. Onze spoedcursus zorgt ervoor dat je op een betaalbare manier zo snel mogelijk je rijbewijs kunt behalen. Onze spoedcursus zorgt ervoor dat jij binnen 10 dagen je rijbewijs hebt.

Om aan onze spoedcursus deel te nemen dien je een paar zaken vooraf te regelen. Ten eerste moet je in het bewijs zijn van het behalen van je theorie examen. Ten tweede moet je een gezondheidsverklaring bezitten. Als je beide in het bezit hebt kunnen we van start gaan met het plannen van jouw rijbewijs!

Neem contact met ons op
Rijschool Nistelrode

Volg een intake bij Rijschool Nistelrode

Maak kennis met onze rijschool met behulp van een intake. Leer onze instructeurs, de lesauto en manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Best? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijschool Nistelrode

Rijden in Nistelrode

Nistelrode is een dorp in de gemeente Bernheze. Onze rijinstructeurs rijden ook in nabije dorpen en steden zoals Tilburg, Breda, Den Bosch en Best. Meerdere scholen bevinden zich in deze steden. Rijschool Nistelrode bied echter ook voor studenten flexibele betaalbare lessen. Je kunt bij ons gemakkelijk tussen lessen in of in het weekend rijlessen.

Zien we je snel?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: