Rijschool Best

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Nistelrode

Steering you in the right direction.

Rijschool Nistelrode is de juiste rijschool om jou dichter bij je rijbewijs te brengen. We zijn gevestigd in Nistelrode en vinden het enorm belangrijk om altijd oog op onze studenten te houden. Wij zorgen ervoor dat elke student professioneel en persoonlijk opgeleid wordt. Dit doen we door elke student te koppelen aan een individuele rijinstructeur die hem/haar gedurende het hele leertraject zal ondersteunen. Je haalt je rijbewijs maar een keer, wij zorgen ervoor dat dit door persoonlijke rijlessen goed gebeurt.

Rijschool Nistelrode

Waarom kiezen voor Rijschool Nistelrode

Als je begint met rijlessen begin je een hele nieuwe periode in je leven. Je moet veel nieuwe dingen leren om een ervaren automobilist te worden. Wij beloven deze nieuwe vaardigheden duidelijk en persoonlijk aan te leren. Onze rijinstructeurs focussen op jouw groei. Mede daarvoor zorgt Rijschool Nistelrode ervoor dat elke student een persoonlijke rijinstructeur krijgt die past bij zijn/haar niveau. Wij zorgen ervoor dat jij een capabele automobilist wordt.

Wij geloven dat het erg belangrijk is dat je een rijschool kiest die bij je niveau past. Er valt uit velen te kiezen en wij willen je helpen de juiste keuze te maken. Daarom bieden wij een proefles aan, zonder extra kosten. We hopen je hiermee te helpen een keuze te maken die bij je past.

Rijschool Nistelrode heeft een hoog slagingspercentage en verzorgt betaalbare rijlessen nabij Nistelrode, Tilburg, Waalwijk, Breda en Hilvarenbeek.

Rijlessen in Nistelrode

Onze slogan luidt: “Steering you in the right direction”. Rijschool Nistelrode staat klaar om jou de juiste richting in te sturen, de richting van je rijbewijs. Wanneer je je eerste proefles hebt gehad zullen we de stand van zaken met je bespreken. We zullen op maat gemaakte lessen voorbereiden en er samen voor zorgen dat je een ervaren automobilist wordt.

Ben je enkel beschikbaar voor rijlessen in de avonden of tijdens het weekend? Dan passen wij ons aan! Rijschool Nistelrode verzorgt de gehele week rijlessen zonder verborgen kosten. Kijk zelf of wij bij jou passen met onze gratis proefles.

Vraag een proefles aan
Rijschool Nistelrode
Rijschool Nistelrode

Rijscholen nabij Nistelrode

Nistelrode en omstreken kennen meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen. Wij zouden je willen adviseren niet voor de goedkoopste optie te gaan. Je zult veel tijd spenderen met je rijinstructeur, je kunt maar beter zorgen dat jullie ook een goede klik hebben. Wij hebben volledig vertrouwen in de kwaliteiten van onze instructeurs. Wil je zelf ervaren hoe onze bekwame rijinstructeurs rijlessen verzorgen? Meld je dan aan voor onze proefles.

Spoedcursus rijbewijs Nistelrode

Wil jij zo snel mogelijk de weg op? Dan is onze spoedcursus wellicht perfect. Onze spoedcursus zorgt ervoor dat je op een betaalbare manier zo snel mogelijk je rijbewijs kunt behalen. Onze spoedcursus zorgt ervoor dat jij binnen 10 dagen je rijbewijs hebt.

Om aan onze spoedcursus deel te nemen dien je een paar zaken vooraf te regelen. Ten eerste moet je in het bewijs zijn van het behalen van je theorie examen. Ten tweede moet je een gezondheidsverklaring bezitten. Als je beide in het bezit hebt kunnen we van start gaan met het plannen van jouw rijbewijs!

Neem contact met ons op
Rijschool Nistelrode

Volg een proefles bij Rijschool Nistelrode

Maak kennis met onze rijschool met behulp van een gratis proefles. Leer onze instructeurs, de lesauto en manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Hieronder een overzicht van de prijzen en pakketten van onze rijschool. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een passende oplossing krijgt daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan. Je kunt de pakketten met elkaar combineren en jouw ideale vorm zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les. In termijnen betalen is ook mogelijk .

Mocht je versneld je rijlessen willen volgen? Je kunt binnen één maand je rijbewijs bij ons halen door middel van een spoedcursus. Hierbij hanteren wij een meerprijs van € 199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en Professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU €0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 420,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 817,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1567,-

NU €1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
Rijschool Nistelrode

Rijden in Nistelrode

Nistelrode is een dorp in de gemeente Bernheze. Onze rijinstructeurs rijden ook in nabije dorpen en steden zoals Tilburg, Breda, Den Bosch en Best. Meerdere scholen bevinden zich in deze steden. Rijschool Nistelrode bied echter ook voor studenten flexibele betaalbare lessen. Je kunt bij ons gemakkelijk tussen lessen in of in het weekend rijlessen.

Zien we je snel?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: