Rijschool Best

Steering you in the right direction.

Rijschool Veghel

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Veghel is iedere student even belangrijk. We bieden betaalbare rijlessen op een persoonlijke en professionele manier om de beste bestuurder van je te maken. Onze rijinstructeurs zijn er voor jou, om samen met jou dat roze papiertje te behalen. Je rijbewijs haal je meestal maar een keer in je leven we doen ons uiterste best om je de beste begeleiding mogelijk te bieden.

rijschool veghel

Behaal je rijbewijs in Veghel

Iedereen ervaart rijles op een andere manier. De een vindt het geweldig, de ander is blij wanneer hij of zij zijn bestemming heeft bereikt. Onze lessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en tempo. Dit zorgt ervoor dat jij je op jouw manier kunt ontwikkelen. Hoe jou lessen er ook uitzien wij zullen ons best doen om je verder te helpen. – “Steering you in the right direction“.

We beschikken over goede referenties van onze klanten maar overtuigen nieuwe klanten ook graag zelf. Mocht jij willen weten of onze rijschool geschikt is voor jou? Maak dan een afspraak voor het volgen van een intake. In zo’n intake kun je gelijk kennis maken met onze instructeurs, auto’s en manier van lesgeven.

Waarom Rijschool Veghel

We begrijpen dat het starten aan je rijbewijs een grote stap kan zijn. Je zult veel nieuwe dingen gaan leren. Om te groeien tot een zelfverzekerde en ervaren bestuurder heb je een goeie rijinstructeur nodig. Bij onze autorijschool ligt de focus echt op onze studenten. Bij Rijschool Veghel krijg je dan ook één rijinstructeur die jou het volledige proces zal ondersteunen.

We begrijpen dat er in onze regio veel rijscholen zijn om uit te kiezen. Rijschool Veghel beschikt over een boven gemiddelde klanttevredenheid. Naast onze pakketten bieden we ook intakes aan. Op deze manier kan jij ervaren of Rijschool Veghel een match is voor jou.

Rijschool Veghel geeft ook rijlessen in de omgeving. Zo kun je ook rijles van ons volgen in Uden, Den Bosch of Eindhoven. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op via onderstaande knop.

Vraag een intake aan
rijbewijs veghel
rijles veghel

Geef je rijlessen een boost

Als je niet kunt wachten om je rijbewijs te halen en je wilt graag zo snel mogelijk starten met rijden, dan is onze spoedcursus een goede keuze voor jou! Deze cursus zorgt ervoor dat je binnen 10 dagen je rijbewijs haalt. De enige vereiste is een behaald theoriecertificaat. Daarna zullen we je vragen om een gezondheidsverklaring aan te vragen bij het CBR en kiezen we samen met jou een datum voor het praktijkexamen. Dan kan niets jou meer in de weg staan om je rijbewijs te behalen. Na het slagen kun je jouw rijbewijs aanvragen bij de gemeente.

Rijscholen in Veghel

Veghel en omgeving kent veel rijscholen en studenten. Als je op zoek bent naar een geschikte plek om je rijexamen te doen dan is er dus keuze genoeg. Wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat wij de beste rijschool van Veghel zijn. Maar we willen jou er graag van overtuigen dat Rijschool Veghel jouw perfecte match is! Volg daarom eens een intake bij ons!

Als u naar de mogelijkheden kijkt, willen wij u slechts één advies geven. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar wat je ervoor krijgt. Als je met rijlessen begint, is het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en een goede band hebt met je instructeur. Je moet veel tijd samen doorbrengen en hij zal je leren om een bekwame chauffeur te worden.

Neem contact met ons op
rijbewijs veghel

Volg een intake bij rijschool Veghel

Maak kennis met onze rijschool middels een intake. Leer onze instructeurs, de auto en onze manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Best? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijden in Veghel

Rijden in Veghel

Veghel is de grootste woonplaats binnen de gemeente Meierijstad. Tot die gemeente behoren ook Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp. Door de verscheidenheid aan wijken binnen deze gemeente is er voldoende mogelijkheid om verschillende verkeerssituaties te beoefenen binnen de bebouwde kom. Hiermee hopen we je van alles te kunnen laten zien en ervaren.

Rijd veilig en snel met Rijschool Veghel!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31681761155, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: