Rijschool Best

Steering you in the right direction.

Rijschool Uden

Steering you in the right direction.

Bij Rijschool Uden staan onze studenten centraal. We zorgen ervoor dat jij het maximale uit je rijlessen kunt halen. Dit doen we met ervaren rijinstructeurs, flexibele lestijden en voldoende praktische tips. We hebben oog voor iedereen en begeleiden je zo goed mogelijk richting dat felbegeerde roze papiertje!

Rijschool Uden

Kiezen voor Rijschool Uden

Iedereen ervaart rijles op een andere manier. De een vindt het geweldig, de ander is blij wanneer hij of zij zijn bestemming heeft bereikt. Onze lessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en tempo. Dit zorgt ervoor dat jij je op jouw manier kunt ontwikkelen. Hoe jou lessen er ook uitzien wij zullen ons best doen om je verder te helpen. – “Steering you in the right direction“.

 

We beschikken over goede referenties van onze klanten maar overtuigen nieuwe klanten ook graag zelf. Mocht jij willen weten of onze rijschool geschikt is voor jou? Maak dan een afspraak voor het volgen van een proefles. In zo’n proefles kun je gelijk kennis maken met onze instructeurs, auto’s en manier van lesgeven.

Volg rijles in Uden

We begrijpen dat het starten aan je rijbewijs een grote stap kan zijn. Je zult veel nieuwe dingen gaan leren, zowel qua theorie als in de praktijk. Rijschool Uden zal jou in het volledige proces begeleiden. Vanaf de eerste proefles kunnen we je een indicatie geven hoeveel rijlessen je nodig zal hebben, gebaseerd op je niveau. Het aantal zal niet definitief zijn en kan gedurende je leerproces worden bijgesteld. We zullen de tijd nemen om een zelfverzekerde en vakkundige bestuurder van je te maken. Rijschool Uden is een bekende naam in Uden en omringende gebieden. Wij verzorgen hier al een aantal jaren rijlessen.

Ben jij ook benieuwd naar rijles bij Rijschool Uden? Dan vraag gerust die proefles bij ons aan. Op deze manier ontdek je meteen of onze rijschool bij je past.

Vraag een proefles aan
rijles Uden
rijbewijs Uden

Rijscholen in Uden en omgeving

Uden kent vele aanbieders op het gebied van rijles. We begrijpen dat het lastig is om dan de juiste keuze te maken. We willen je vooral aanraden niet alleen te kijken naar de prijsverschillen maar vooral naar de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende rijscholen. Het is belangrijk dat je kiest voor een rijschool waar je echt een klik mee hebt. Om goed te kunnen rijden is het namelijk belangrijk dat jij je echt op je gemak voelt en vragen durft te stellen waar nodig. Kies een instructeur die bij je past. Je zit namelijk heel wat uren met hem of haar in de auto en zij zijn uiteindelijk degene die jouw gaan leren autorijden en een vaardige bestuurder van je zullen maken.

Mocht jij een drukke planning hebben door werk, sport of school? Dat is voor ons geen probleem! Onze instructeurs rijden niet allen overdag, maar ook in de avonden en in het weekend. Dit alles natuurlijk zonder extra kosten. Hiermee zorgen we ervoor dat rijles in Uden voor iedereen toegankelijk wordt.

Versneld rijbewijs halen Uden

Via Rijschool Uden is het ook mogelijk om versneld je rijbewijs te halen middels het volgen van een spoedcursus. Met een spoedcursus haal je binnen 10 dagen je rijbewijs. Handig als je snel de weg op wilt. Om te starten met een spoedcursus is het wel noodzaak om te beschikken over een behaald theorie certificaat. Wanneer deze in orde is kunnen we samen een gezondheidsverklaring voor je aanvragen en een datum prikken voor je praktijkexamen. Daarnaast plannen we ook alvast je rijlessen in tot aan het praktijkexamen. Dan kan niets jouw rijbewijs meer in de weg staan. Na het behalen van je praktijkexamen kun je jouw rijbewijs aanvragen bij de gemeente.

Rijschool Uden is actief in de regio. Zo kun je bij ons ook rijles volgen in Veghel, Nuenen en andere omliggende plaatsen.

Neem contact met ons op
spoedcursus Uden

Volg een gratis proefles bij rijschool Uden

Maak kennis met onze rijschool met behulp van een gratis proefles. Leer onze instructeurs, de lesauto en manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Hieronder een overzicht van de prijzen en pakketten van onze rijschool. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een passende oplossing krijgt daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan. Je kunt de pakketten met elkaar combineren en jouw ideale vorm zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les. In termijnen betalen is ook mogelijk .

Mocht je versneld je rijlessen willen volgen? Je kunt binnen één maand je rijbewijs bij ons halen door middel van een spoedcursus. Hierbij hanteren wij een meerprijs van € 199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en Professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU €0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 420,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 817,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1567,-

NU €1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
Uden rijden

Rijden in Uden

Uden is een gemeente in de peelrand van de provincie Noord-Brabant. Tot de gemeente behoren ook de locaties Hoogveld en Velmolen. Door de verscheidenheid aan wijken binnen deze gemeente is er voldoende mogelijkheid om verschillende verkeerssituaties te beoefenen binnen de bebouwde kom. In tegenstelling tot andere steden ligt Uden maar aan één grote snelweg. Dit is de A50 tussen Arnhem en Eindhoven.

Wil jij ook graag jouw rijbewijs behalen bij Rijschool Uden? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: