Rijschool Best

Steering you in the right direction.

Rijschool Schijndel

Steering you in the right direction.

Rijschool Schijndel is een lokale rijlessen specialist. Wij bieden elke student persoonlijke begeleiding aan met het halen van hun rijbewijs. Je wordt persoonlijk begeleid door een individuele rijinstructeur. Samen zorgen we ervoor dat je een ervaren en bekwame automobilist wordt en snel je rijbewijs haalt. Je rijbewijs haal je maar één keer en wij sturen je de juiste richting op.

Rijlessen Schijndel

Waarom Rijschool Schijndel

Wanneer je leert hoe je moet autorijden zul je een hoop nieuwe vaardigheden leren. Het kan best een uitdaging zijn, om ervoor te zorgen dat je een bekwame automobilist wordt heb je een ervaren rijinstructeur nodig. Rijschool Schijndel gelooft in persoonlijke en individuele begeleiding, daarom zul je een eigen rijinstructeur krijgen.

Schijndel kent meerdere rijscholen om uit te kiezen. Rijschool Schijndel bied echter een hoger dan gemiddeld slaginspercentage aan. Bij ons kun je zelfs een goedkope proefles nemen. Zo kom je er eenvoudig achter of Rijschool Schijndel de Rijschool voor jou is.

Rijschool Schijndel bied al meerdere jaren betaalbare rijlessen aan in Schijndel en omstreken. We bieden onze expertise ook aan nabij Breda, Eindhoven, Tilburg en Uden. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Rijlessen Schijndel

We geloven dat onze slogan genoeg zegt: “Steering you in the right direction”. Rijschool Schijndel bied individueel gefocuste lessen aan. Vanaf je eerste proefles weet je precies waar je staat en wat je te wachten staat. Wij zorgen dat je een bekwame automobilist wordt.

Ben jij overdag aan het werk of op school? Dan passen wij ons aan! Wij bieden onze rijlessen ook tijdens avonden en weekenden aan. En dat alles zonder meerprijs. Wij geloven in transparante en betaalbare rijlessen. Dat is waar Rijschool Schijndel voor staat.

Vraag een proefles aan
Rijbewijs Brabant
Rijles Schijndel

Rijscholen nabij Schijndel

Schijndel kent vele rijscholen en studenten. Het kan daarom best moeilijk zijn om een goede rijschool te kiezen. De goedkoopste optie kiezen is niet altijd het slimste wat je kan doen. Het is erg belangrijk dat je een rijschool kiest waar jij je goed bij voelt. Je rijinstructeur zou ervaren en zeker moeten zijn, aan het einde van de dag zul je namelijk veel tijd met hem/haar spenderen. Je rijinstructeur maakt van jou een bekwame automobilist, maak dus een verstandige keuze.

Rijschool Schijndel is jouw ideale rijschool, maar natuurlijk vinden wij dat van onszelf. Om dat te bewijzen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun je zelf bepalen wat je van ons vind.

Spoedcursus Rijschool Schijndel

Wij jij zo snel mogelijk je rijbewijs? Dan is onze spoedcursus wellicht iets voor jou, daarmee haal je je rijbewijs binnen 10 dagen! Perfect voor wanneer je snel de weg op wilt.

Om te kiezen voor onze spoedcursus dien je een aantal zaken in preparatie te regelen. Ten eerste heb je een gezondheidsverklaring nodig. Deze kunnen we samen aanvragen bij het CBR. Ten tweede heb je bewijs nodig dat je je theorie examen hebt behaald. Wanneer je beide zaken hebt geregeld kun je je aanmelden voor onze spoedcursus en melden we je samen aan voor je rijexamen.

Neem contact met ons op
Rijschool Brabant

Gratis proefles bij Rijschool Schijndel

Maak kennis met onze rijschool met behulp van een gratis proefles. Leer onze instructeurs, de lesauto en manier van lesgeven kennen. Na afloop voorzien we je gelijk van een persoonlijk advies. Zo weet je ongeveer hoeveel lessen je kunt verwachten.

Pakketten en prijzen

Hieronder een overzicht van de prijzen en pakketten van onze rijschool. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een passende oplossing krijgt daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan. Je kunt de pakketten met elkaar combineren en jouw ideale vorm zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les. In termijnen betalen is ook mogelijk .

Mocht je versneld je rijlessen willen volgen? Je kunt binnen één maand je rijbewijs bij ons halen door middel van een spoedcursus. Hierbij hanteren wij een meerprijs van € 199,- boven op de pakket prijzen.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en Professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU €0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 420,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 817,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1567,-

NU €1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijlessen € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
Rijscholen in Schijndel

Rijden in Schijndel

Schijndel is een plaats gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven. Onze ervaren rijinstructeurs bieden hun expertise ook aan in nabije steden zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Wij bieden voordelige proeflessen aan zodat iedere student vooraf zeker weten dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Rijlessen in het weekend of in de avonduren is voor ons ook geen enkel probleem!

Hopelijk tot snel bij Rijschool Schijndel.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbest.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: